INTERIEURSTYLING VOOR ELKE WONING

Of het nu om een grote verbouwing of om een klein interieurproject gaat, ik ben overal inzetbaar. Bij grote verbouwingen kan ik -indien gewenst- ook een plattegrond voor je maken, want een goede basis is essentieel. Bijkomend voordeel: mijn partner is aannemer en kijkt hierbij over mijn schouder mee om te controleren of alle plannen daadwerkelijk mogelijk zijn.

AUTHENTIEK DEN BOSCH

Dit oude woonhuis in Den Bosch snakte naar vernieuwing mét behoud van oude elementen. Na wat bikwerk kwamen er onder de keukenmuur oude bakstenen tevoorschijn. De keuken zelf wordt modern en strak, maar tegen deze oude muur wordt het een warm geheel. De badkamer krijgt dezelfde look-and-feel. Strak, maar met oude elementen. Voor de bewoners levert dit een wauw-effect op. 

Een oude eethoek past perfect in een strak witte keuken. Mooie combi  van oud en nieuw. Esthe Wonen denkt mee.
Door het tevoorschijn toveren van de oude bakstenen wand krijgt deze keuken een fantastische look waar je bij binnenkomst meteen verliefd op wordt. Voeg nog een oud elementej zoals de ouderwetse koffiemolen toe en je drukt je stempel op een keuken zodat d
Ruime woonkamer met een mix van oude en moderne meubels. Make-over kan heel simpel zijn.

 

 

Gave kinderkamer waar elk kind zich meteen thuis voelt. #EstheWonen
De oude plattegrond had 2 slaapkamers en in het midden een kamer zonder ramen. Na advies van Esthe Wonen over de indeling ontstaan er 3 slaapkamers EN een badkamer. Optimale benutting van de ruimte is de specialiteit van Esthe Wonen.
Dit is een gave badkamer. Witte tegels met relief zorgen ervoor dat de badkamer niet standaard wordt. Een oude houten werkbank als wastafelmeubel zorgt instant voor sfeer. Badkameradvies door Esthe Wonen.

MODERN IN EEN VOLKS JASJE

Van de buitenkant lijkt het een kleine arbeiderswoning, maar eenmaal binnen is er (met een kleine aanbouw) een grote benedenverdieping gecreëerd. Na advies van Esthé Wonen is de keuken naar het midden van de kamer verplaatst. Hierdoor lijkt de ruimte veel groter én is de trapkast onderdeel van de keuken geworden. Boven is 1 slaapkamer opgeofferd voor een badkamer (die zat nog beneden), maar door een vaste trap naar de zolder te realiseren, zijn er nog steeds 3 slaapkamers.

Een riante living is ontstaan na advies van Esthe Wonen. Een kleine aanbouw en et verplaatsen van de keuken zorgen voor een wauw-moment bij binnenkomst. Posters aan de muur passen bij de bewoners. Dit zijn alledrie visualisaties van plekken in Amerika waa
Door het werkblad van het aanrecht iets groter te maken creeer je meteen een gave eetplek. Direct naast het koken. IN de praktijk blijkt dat de bewoners vrijwel altijd hier eten en nauwelijks meer aan tafel. Een geslaagde nieuwe keuken na advies van Esthe
Advies over een moderne, niet standaard bank resulteert in een echte eye-catcher in de woonkamer. De loungestoel is een wens van de mannelijke bewoner. Deze uitvoering laat zien dat een ligstoel ook heel mooi kan zijn! Interieuradvies van Esthe Wonen.
POsters van Death Valley, Yosemite en de Grand Canyon geven een persoonlijke touch aan de woonkamer aangezien de bewoners hier op vakantie zijn geweest. Stylingadvies over accessoires en muurdecoratie horen ook bij Esthe Wonen.
Marmer met zwarte elementen. Dat was de wens voor de badkamer. Resultaat heeft goed uitgepakt. Met een bubbelbad / jacuzzi geef je de badkamer een nog luxere uitstraling (en veel bubbelplezier).
Een gouden handdoekrek zorgt voor afwisseling en een luxe uitsraling zoals je deze in badkamers van hotels ziet.  Shampoo en douchegel in rustige flesjes zorgt ook voor een relaxte, wellness uitstraling in je badkamer.

ROMANTISCH TILBURG

Een uitgeleefde woning in Tilburg was toe aan warmte. Met zachte, aardse kleuren op de wand wordt een gezellige woonruimte gecreëerd. In de keuken verschijnt onder de lelijke tegelvloer een authentieke terrazzovloer. Yes! Met mat zwarte kastjes wordt de keuken een modern eiland op de authentieke vloer. De trapkast wordt omgetoverd tot een leuke speelkamer. Ook creëert Esthé Wonen een kleine badkamer op de eerste verdieping mét behoud van de 3 slaapkamers. De grootste wens van de bewoners.

Door boven het raam geen stucwerk aan te brengen, maar juist de bakstenen tevoorschijn te laten komen creeer je een aparte look. Met zachte kleure op de wand zorg je voor een warm geheel in de woonkamer. Advies van Esthe Wonen voor een rond kleed op de vl
Een mat zwarte keuken op een authentieke terrazzovloer zorgt voor een prachtig geheel.
Een trapkast wordt omgetoverd tot speelkamer. Keukentje, werkplekje en tekenhoekje erin en de kinderen hebben uren speelplezier onder de trap. Esthe Wonen denkt mee over woonwensen en vult ruimtes ideaal in. Onverwachte make-over.
Een echte jungle-kamer voor de kleine. Een make-over die je snel kunt realiseren door het aanbrengen van behang en dierenknuffels. Rotan meubelen en (nep)planten maken het geheel af. Esthe Wonen is er ook voor advies over de kinderslaapkamer.
Hoe richt je een heel kleine badkamer optimaal in? Met die vraag weet Esthe Wonen raad. Beton Cire op alle wanden zorgt voor eenheid en een rustig geheel. Kies voor een echte wellness-uitstraling een half donkergrijze tint. Maak de badkamer af met houten
Meet alles goed op en zorg voor een ladekast die precies past zodat je optimaal bergruimte realiseert. Ook ladekasten en wasbakken van de IKEA kunnen voor een luxe uitstraling zorgen. Esthe Wonen zorgt voor advies met een wauw-effect.

STEDELIJK 'S-HERTOGENBOSCH

Een vervallen appartement vlak achter het Centraal Station was toe aan een make-over. De oude muur- en vloerbekleding verdwijnt en maakt plaats voor een moderne variant. Hierbij rekening houdend met de wensen van de bewoners, want met een klein kind moet de vloer makkelijk schoon te houden zijn. De badkamer -met formaat bezemkast- wordt volledig vernieuwd en krijgt toch genoeg bergruimte. De buitenruimte naast het appartement, waar vroeger alleen fietsen werden gestald, wordt omgetoverd tot een luxe stadstuin.

Een doorzonappartement met een ruime zit- en eethoek. Een PVC-vloer in visgraat zorgt voor een praktische en mooie afwerking.
Combineer wit en houtlook in je keuken zodat het niet te steriel wordt. In een kleune ruimte zorgt een greeploze keuken voor meer rust. Advies van Esthe Wonen voor een betaalbare en luxe uitziende keuken.
Dit behang zorgt voor diepte en creert sfeer in de slaapkamer. Met een beperkte ruimte zijn open kasten een aanrader. Esthe Wonen denkt mee over formaat en meest handige manier van ruimte benutten.
De kinderkamer wordt een stoere jongenskamer. Zonder hysterische kleuren die op je af komen.
De badkamer met formaat meterkast (letterlijk!) is een goed voorbeeld van elke centimeter benutten. Achter de spiegels zit namelijk ook nog de meterkast. Door een slim ophangsyteem kunnen de spiegels makkelijk eraf gehaald worden en zo kun je ten alle tij
OP de WC mag soms een gekke kwinkslag. De jongste bewoner van het huis is dol op flamingo's, dus waarom niet in het toilet. Esthe Wonen voegt flamingo's toe maar zorgt toch voor een rustig geheel.
De tuin, met schots en scheve stoeptegels, was een plek enkel voor de fietsen. Nu is het een stadsoase geworden. Genoeg plek om te zitten en om je vrij te bewegen. Met mediterraanse planten creeer je een vakantiegevoel. Esthe Wonen is er ook voor tuinadvi

URBAN AMSTERDAM

De bewoners van dit kleine appartement wilden elke centimeter benutten. De plattegrond van het huis wordt rigoureus omgegooid en alle ruimtes krijgen een nieuwe bestemming. Resultaat: een riant appartement met 2 slaapkamers, inloopkast, luxe badkamer én een ruime woonkamer. De bewoners willen sommige meubels graag behouden, wat leidt tot een warm interieur met authentieke en moderne elementen. Om het geheel af te maken is de tuin ook onder handen genomen. Van een ‘urban jungle’ naar een chique tuin.

Op de ruime, lekker hoekbank voor de glazen pui lijkt het op mooie dagen alsof je buiten zit in de tuin. Het binnen-buiten-gevoel is hier perfect. Esthe Wonen en woonadvies.
Advies bij indeling van de plattegrond. De specialiteit van Esthe Wonen. Elke centimeter wordt benut en toch hou je overal een ruimtelijk gevoel.
Ruime badkamer in een appartement van 67m2. Het kan! Met bubbelbad, inloopdouche, bergruimte en riant wastafelmeubel. Slim indelen is wat Esthe Wonen doet.
Beton Cire met houten meubelen zorgt geheid voor een mooi resultaat in de badkamer. Esthe Wonen en badkamers: een goed idee.
Ook voor tuinontwerp is Esthe Wonen de beste. Met een man die vroeger hovenier was zijn er ideeen te over EN weet je ook dat plantkeuze slim doordacht is.

ESTHÉ WONEN in Eigen Huis & Tuin

Voor Eigen Huis & Tuin heb ik meerdere make-overs gerealiseerd. Van riante living tot knusse kinderkamer en van woonkamer mét speelhoek tot sfeervolle babykamer. Alle deelnemers waren erg enthousiast over mijn metamorfoses. Het tv-programma 'Eigen Huis & Tuin: lekker leven' is op doordeweekse dagen tussen 17.00-18.00 uur te zien op RTL4. Froukje De Both presenteert het programma samen met tv-kok Hugo Kennis. Patrick is de klusjesman en verzorgt samen met steeds wisselende stylistes de make-overs.